Mijn naam is Katja en ik kom uit Finland. Mijn missie is om jou te helpen om je beter te voelen en om te ontspannen.

In de loop der jaren heb ik verschillende ontspanningstechnieken gestudeerd, waaronder meridiaan technieken, reiki en ontspanningsmassage. Ook heb ik voedingsadvies gestudeerd, omdat ik geïnteresseerd ben in de mens als geheel en het daarbij behorende belang van voeding en holistisch welzijn.

Wat doet stress met je? En wat kan ontspanning voor je/met je doen? Hoe kan je jezelf helpen door meer anti-stress te zijn en hoe kun je je meer thuis voelen in jouw eigen lichaam?

Welzijn bestaat uit veel verschillende factoren, waarbij een gezonde levensstijl, voldoende slaap en ontspanning de sleutel zijn tot algeheel welzijn.

Mentale en fysieke ontspanning gaan hand in hand en vormen hiervoor de basis.

Ik geloof dat de mens een optelsom is van deze onderdelen en ik vraag je om jezelf en je welzijn op de eerste plaats in je leven te zetten.

Via massages kan ik mensen een moment zonder stress, zonder ‘moeten’ geven. Tijd voor jezelf dus. Gun jezelf de kans om te ontspannen met een massage.
Bij mij kan je terecht in het Fins, Nederlands en Engels! Welkom!

De betekenis van LAIFFI

Mijn bedrijfsnaam LAIFFI betekent in het Fins de uitdrukking ‘leven’. Het is een superpositief woord en de woordspeling ‘Love your lijffie’ zegt alles – positief zijn over en je thuis voelen in jouw eigen lichaam.