Mijn massages zijn altijd afgestemd op de individuele wensen van de klant. We zullen deze wensen samen doornemen en ik zal verschillende soorten massagetechnieken gebruiken die perfect afgestemd zijn op de behoeften.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage richt zich op het ontspannen van het lichaam en het balanceren van de stofwisseling. De massage is rustgevend en herstelt de kracht van het lichaam.

De technieken en aanrakingen zijn licht en zacht.

De duur en de te masseren delen van het lichaam worden individueel bepaald. De reactie op stress is vaak dat de nek en de schouders gespannen kunnen raken. Ontspanningsmassage lost dit op en is daarom een van de meest populaire behandelingen. Als je bijvoorbeeld last van je onderrug of je benen hebt, dan zal ik juist die delen van het lichaam behandelen.

Ontspanningsmassage is een behandeling die vooral goed voor je is wanneer het lichaam gestrest is en de spieren gevoelig zijn. Naarmate de massage vordert, ontspan je meer en meer en wordt je ademhaling dieper.

Als je op zoek bent naar diepe ontspanning moet je dit zeker proberen, want deze vorm van massage geeft juist dat: een gevoel relaxed zijn. De duur van de massage is 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten.

Kruidenstempelmassage

Deze massage maakt gebruik van warme kruidenstempels van 40 graden Celsius, waarop de stofwisseling van het lichaam effectief reageert. De warmte ontspant je, verhoogt de bloedcirculatie en verstevigt de huid. Deze massage helpt uitstekend bij spierspanning, stijfheid en pijn. De kruidenstempels worden over het hele lichaam gebruikt en als massage is dit de beste verwennerij die je je voor kunt stellen..

Kies voor deze massage als je van warmte houdt en iets speciaals wilt proberen. De duur van de massage is 60 of 90 minuten.

Hotstone massage

Hotstone massage is een duizenden jaren oude vorm van behandeling, die gebruikt wordt als onderdeel van de oosterse geneeskunde. De stenen worden bijvoorbeeld gebruikt bij reinigingsbehandelingen, bij de behandeling van verschillende pijnaandoeningen en bij de behandeling van problemen met het zenuwstelsel.

De stenen zijn ongeveer 50-52 graden Celsius en wanneer zij worden ingewreven met olie wordt de werking op de huid versneld, de spieren ontspannen en de stofwisseling versnelt. Het verminderen van de massageolie kan ook zeer effectief werken. De stenen kunnen daarnaast ook koud gebruikt worden, in welk geval ze zwelling en spanning helpen te verlichten en lichaams- en geestfuncties in balans brengen. Koude stenen zijn uitstekend voor  onder meer de behandeling van verwondingen en stevigheid van de huid, met als effect het verminderen van zwelling, het verlichten van pijn en het verstevigen van de huid.

Hotstone massage is zeer ontstressent en ontspannent, alsmede een zeer goede trigger voor spierontspanning, heeft een diepgaand effect op het hele lichaam, brengt de geest in evenwicht, verhoogt de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de stofwisseling en brengt het zenuwstelsel in evenwicht. Kortom, deze massage verbetert het functioneren van het hele lichaam.

Kies niet voor hotstone massage als je een aandoening hebt waarbij de warmtetolerantie en het gevoel lokaal of volledig verminderd zijn, als je spataderen, diabetes, hartaandoeningen hebt of als je een dunnere huid hebt. Andere contra-indicaties zijn huidziekte, ontsteking, koorts en griep.

Als je twijfelt of je een massage kunt krijgen, raadpleeg dan eerst jouw arts.

Bamboe massage

Bamboe massage maakt gebruik van verschillende technieken en is een holistische en zeer effectieve massage. De massage maakt gebruik van verwarmde bamboestokken, die tegelijkertijd zorgen voor een zeer ontspannende en intense massage. Bamboe kan worden gebruikt om spanning en spierspanning te verwijderen met verschillende technieken, in bijvoorbeeld nek-, schouder- en beengebied. Bamboe massage is geen verwenbehandeling, maar een zeer effectieve massage!

Beschikbaar voor 60 minuten (half body) en 90 minuten (full body).

Ook maak ik vaak gebruik van bamboe en aanverwante technieken als onderdeel van een reguliere massage, uiteraard in overleg met je.

Stoelmassage

Deze stimulerende massage wordt door de kleding heen uitgevoerd en duurt 10 tot 30 minuten.

Prima voor verschillende gelegenheden en is uitermate geschikt voor als behandeling op de bedrijfsvloer.

Voor bedrijven

Het welzijn van personeel is in deze tijden natuurlijk erg belangrijk. Neem dan ook contact met mij op indien je massage wilt introduceren in je bedrijf.

Het is mogelijk om de verschillende opties geheel aan uw eigen wensen aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld al met één keer in de week een gepersonaliseerde massage-sessie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!